28.6.06

Tot a 100 yens o el kitkat blanc

Image hosted by Photobucket.com

Osaka és una ciutat més propera. Per aquest motiu vam poder passejar per barris més humils i conéixer com viu la gent japonesa "del carrer".

Prop del barri dels koreans (que no vam acabar de trobar, tot sigui dit) hi ha unes estretes i entortolligades galeries en les que pots trobar tota mena d'imitacions barates des d'ulleres Ray Ban a samarretes Armani.

Per aquests carrers també hi ha innombrables restaurants i patchinkos. Atrets per la forta música d'un d'aquests paradissos de l'entreteniment descobrint un tot a 100 yens i un super. Així els usuaris poden jugar al seu joc preferir i després acabar de fer les compres. Després de comprovar que els "tot a 100" el que sigui són similars ens deixem seduir per les promeses d'un super japonès. Hi trobem de tot en alimentació i neteja. Arribem a la conclusió que estan ben servits.

Però dos descobriments seran els que més ens captivaran. Investigan l'amplia secció de llaminadures trobem els genuïns dorayakis que menjava en Doraemon, no els que ens venen per aquí més petits i plastificats. Aquests dorayakis si que són purament menjar-brossa-industrial... Però un segon descobriment ens descol·loca: A Japó tenen kitkat de xocolata blanca! Brutal... Cal que ens comprem una mostra de cada.
Bon profit.
Comments:
Ja té mèrit moure's per aquest país sol, vull dir sense cap guia.
Els japonesos són molt amants de la xocolata, ho sé perquè jo -com empleat- n'exportava.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?