9.8.05

Blade Runner a Shinbashi

Fotograma de Blade Runner

Aquesta d'aquí sobre és la imatge de la pel·lícula Blade Runner que ens va venir el cap el primer dia a Tokyo (28/07), quan vam anar a parar a Shinbashi i vam veure això:

Pantalles gegants a Shimbashi

Shinbashi és una animada plaça situada a tocar de Ginza (el barri més pijo) i hi vam arribar tot caminant des del nostre hotel, el Shiba Park. A Shinbashi s'hi havia concentrat una bona colla de gent -moltíssims oficinistes solitaris i algunes persones grans, sobretot- per escoltar una mena de concert en directe que feien des del primer pis de l'edifici de la gran pantalla, per on òbviament oferien imatges en directe de l'actuació. La majoria de cantants eren noies joves vestides amb kimono que cantaven cançons de tipus folclòric (una mena de "canción ligera española", però en japonès, per entendre'ns).

Un tren elevat atravessa Shimbashi

Aquestes cançons japoneses es confonien amb el soroll del tren elevat que atravessa la plaça i la megafonia que anuncia les properes parades en aquesta important estació. La veu sortia d'algun lloc indefinit per sobre nostre, aclaparats encara per aquest primer impacte de les llums de neó, la música, els trens, la gent...
Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?