2.9.05

Obert les 24 hores

Antiga pagoda de Yasaka

Passejar pel pintoresc Gion és divertit: turistes, geishes furtives, cases de te, taxis, grups d'amics, botigues d'artesania... fins i tot pots comprar una mena d'empanada de peix coberta de nori (que mai heu de confondre amb plàtan fregit!!!).

perdre's pels carrers és una aventura que pot acabar amb sorpresa com ens va passar a nosaltres que vam trobar-nos amb una encantadora i antiga pagoda de fusta (a Kyoto n'hi ha unes quantes però nosaltres encara no ho sabíem!). Es tracta de la darrera construcció de l'antic temple de Yasaka. De la resta ja no en queda res.

Nou Santuari Yasaka

Uns metres més endavant, al final de Shijo-dori trobem el nou santuari Yasaka. Un dels complexes Shinto més visitats de la ciutat. Un lloc amb encant dominat pel color vermell de totes les construccions. Com que ja és de nit (la nostra primera nit a Kyoto i ja hem vist tres meravelles com a mínim!!!) tots els fanalets estan encesos. L'atmosfera és irreal però tranquil·la. Passa un monjo (o era un fantasma?). Ja és tard però una de les coses bones de molts santuaris shinto és que no tanquen mai. No se sap mai quan necessitaràs anar a fer una pregària al kami de la teva devoció.

Fanalets a l'actual Yasaka Fanalets a l'actual Yasaka 2
Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?