4.7.06

El barri de Tennoji

Després de l'atabalament de la recerca i localització de l'hotel (una mica més i ens traslladem a la veïna ciutat de Kobe!!!). Arriba el moment de moure'ns per Osaka i descobrir el que la ciutat ens pot oferir.



Donat que ja intuïm que Osaka és una ciutat moderna, decidim anar a recuperar el seu passat visitant el temple de Shitenno-ji. Després d'agafar l'embolicat metro sortim per una parada situada al bellmig d'uns grans magatzems. Quan, finalment, trobem la sortida ens posem a caminar per un barri popular fins arribar al temple. És un dels més antics del Japó però no conserva cap edifici original, excepte la gran torii d'entrada que data de l'any 1294. No està malament. La zona, realment, és molt popular. Hi ha famílies passejant, sembla que acaben de tancar una mena de fireta.



Sortim en direcció cap el temple Isshin. Una barreja d'arquitectura moderna i antiga on destaquan, amb un cert morbo, una capelleta amb unes estàtues de Buda confeccionades amb cendra de morts.
No hi ha dubte que el barri de Tennoji és bastant tranquil. A banda del trànsit res ens fa pensar en els gratacels que veurem més endavant a altres zones de la vila. Ni rastre d'ells. Per aquí tot són cases particulars, edificis dormitori i algun que altre templet a peu del carrer.



Però prop d'aquí tindrem aviat una curiosa sorpresa.
Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?