12.7.06

Les llums de Dotonbori des del pont Ebisu



El Canal Dotonbori viu el seu moment culminant quan passa per sota del pont Ebisu (Ebisubashi), un nom que té el seu origen en el déu dels pescadors.

El panorama és espectacular, al·lucinant.
El pont és travessat per milers de persones cada minut (tot i la seva petita mida). Un riu humà de japonesos feliços i ociosos que gaudeixen del panorama. Parets senceres plenes de llums de tots els colors anunciant des de la xocolata Gliko (molt popular) fins el musical del Rei Lleó. Llumns, neons i publicitat per aquest remake de Las vegas. 360º d'emocions non-stop!!!



Les aigües del canal són una de les més contaminades del món, però també el lloc preferit pels habitants d'Osaka per celebrar els triomfs de l'equip nacional de futbol. Fins a 5000 persones han arribat a capbussar-se alhora....

Els carrers adjacents també són un prodigi lumínic que combina a la perfecció amb les grans pantalles que vomiten des de videoclips fins anuncis de tota mena. Mentrestant el riu humà és imparable. Música, diàlegs, un equip urbà conscientciat que s'encarrega de la neteja de pont, un equip de la tele retratant l'anunci de la xocolata. Qui vol més espectacle. Tornem a seure per gaudir de l'aventura.


Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?