28.6.06

Tot a 100 yens o el kitkat blanc

Image hosted by Photobucket.com

Osaka és una ciutat més propera. Per aquest motiu vam poder passejar per barris més humils i conéixer com viu la gent japonesa "del carrer".

Prop del barri dels koreans (que no vam acabar de trobar, tot sigui dit) hi ha unes estretes i entortolligades galeries en les que pots trobar tota mena d'imitacions barates des d'ulleres Ray Ban a samarretes Armani.

Per aquests carrers també hi ha innombrables restaurants i patchinkos. Atrets per la forta música d'un d'aquests paradissos de l'entreteniment descobrint un tot a 100 yens i un super. Així els usuaris poden jugar al seu joc preferir i després acabar de fer les compres. Després de comprovar que els "tot a 100" el que sigui són similars ens deixem seduir per les promeses d'un super japonès. Hi trobem de tot en alimentació i neteja. Arribem a la conclusió que estan ben servits.

Però dos descobriments seran els que més ens captivaran. Investigan l'amplia secció de llaminadures trobem els genuïns dorayakis que menjava en Doraemon, no els que ens venen per aquí més petits i plastificats. Aquests dorayakis si que són purament menjar-brossa-industrial... Però un segon descobriment ens descol·loca: A Japó tenen kitkat de xocolata blanca! Brutal... Cal que ens comprem una mostra de cada.
Bon profit.

27.6.06

Benvinguts a Osaka

De quin estil són aquestes columnes????

Després de les experiències de la megatòkyo i la tradicional Kyoto, esperàvem ben poca cosa d'Osaka. Doncs la ciutat, eclipsada per la seva proximitat a Kyoto, té els seus atractius. Per un costat tenim el gran caos arquitectònic. Edificis moderns al costat de petites casetes, temples, ponts, botigues, castells, cementiris, nòries i gratacels formen un gran conjunt que costa d'assimilar.

Sobretot quan recorres la ciutat més pel metro que per l'exterior. Perque el que més recordes a la tornada és que t'has passat mitja visita al metro, desorientat. Vam visitar el barri Koreà les zones comercials de Dotombori, Namba i Umeda, l'aquari, el barri de l'electrònica Den Den Town... però som incapaços de col·locar-los en un mapa. I mira que ho hem intentat amb el google-earth.

Osaka 70

Però, a més, Osaka té un encant especial. És la cutretecnomodernitat, és una de les ciutats preferides pel turisme interior. Una mena de Torremolinos entrecreuat amb Lloret. Tot està com antiquat i decadent. El paradís dels patchinkos i el menjar (al que li dedicarem un altre post). Per la nit pots passejar per un dels carrers més il·luminats del món, menjar cranc cuinat de mil·lers de formes, pujar en una de les nombroses nòries i, ja entrada la nit, mirar com s'emborratxen els salaryman. És divertit veure com a Osaka, una mica beguts, s'agafan entre ells com si fossin amics de tota la vida.

5.6.06

Els japonesos... són així! (4)

Com que hi ha tants canals que s'han d'omplir de continguts, et trobes els mítics equips de la televisió japonesa A TOT ARREU!!!!!!

Per exemple, a Tsukiji:

Un equip de la tele al mercat de Tsukiji

... o a Harajuku, faltaria més...

Un equip de tele a Harajuku

Fins i tot a Osaka, al pont Ebisu...

Un equip de tele al pont Ebisu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?